Workshops

Bij Lila Yoga Haarlem kun je meedoen met diverse workshops om jouw yoga practise te verdiepen of meer te leren over een gezonde levensstijl. Er is elk jaar keuze uit o.a. Technische asana workshops, Ayurveda en Ayurvedisch koken, Meditatie en Pranayama of een Cleansing begeleiding.

We werken op dit moment aan een nieuwe workshop planning voor het deelde deel van 2022. Workshops die al geweest zijn:

Technische Asana Workshop: Heup Openers.

In het gebied van de heupen en bekken valt er veel te ervaren en onderzoeken op niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel vlak. In deze workshop zullen we hier uitgebreid de tijd voor nemen. We zullen kijken naar de heup openers van de Ashtanga Primary series maar ook naar verschillende variaties om deze voor te bereiden en vervolgens stap voor stap en veilig te benaderen.

Mysore Week

Ayurvedische Kookworkshop

Introductie Pranayama en Meditatie

Anatomie & Asana

Ayurvedische Rituelen

Gezond en Heerlijk koken

Voor deze eerste, belangrijkste en lekkerste maaltijd van de dag zullen we verschillende recepten maken en proeven. Het is onze doel is om te laten zien dat er erg veel verschillende, gezonde ontbijten mogelijk zijn, zonder dat het perse veel tijd moet kosten.

“Fijne yoga studio; door de kleine groepen heel persoonlijk! Ervaren docenten wat je yoga practice ten goede komt. Aan te raden!”
Samantha Timmer – Yoga beoefenaar