Persoonlijke begeleiding door 1 op 1 sessies

Bij Lila Yoga Haarlem kun je ook terecht voor persoonlijke begeleiding in de vorm van 1-op-1 privé sessies. We gebruiken onze kennis en ervaring met Yoga, Yoga Therapie en Ayurveda graag om je te helpen.

Prive yoga sessie bij Lila Yoga

Soms loop je vast in je leven. Dat kan fysiek zijn doormiddel van een blessure of ziekte, maar ook emotioneel of psychisch kun je zodanig vast komen te zitten, dat je alleen maar kunt concluderen dat er dingen anders moeten. Privé yoga is een zeer doeltreffende manier van yogatherapie om hierbij te helpen. De sessies gaat uit van een lichaamsgerichte aanpak die worden ondersteund door verschillende ‘yogatools’. Denk hierbij aan ademhalingstechnieken, reinigingstechnieken, voedingsadvies, slaaprituelen, mantra’s (geluid/vibratie) en mudra’s (bepaalde energiesloten in je lichaam die je kunt openen en sluiten).

Privé yoga is altijd niet-invasief en werkt alleen als je zelf echt wilt werken aan verbetering. Hiervoor is het nodig dat je de oefeningen of adviezen genoeg zelf doet, zodat de yoga ook daadwerkelijk effect heeft.

Deze sessies zijn ideaal voor mensen met behoefte aan individuele aandacht of die hun gezondheid en yoga practice op een dieper niveau willen gaan onderzoeken.

Denk aan:

  • Het verdiepen van je practice in combinatie met Ayurvedische gezondheidsprincipes.
  • Het opstellen van een programma met betrekking tot blessures of chronische klachten (scoliose, hernia, sciatica, terugkomende blessures)
  • Pijnverlichting en klachtoplossing bij: astma, rug- en schouderpijn, bot- en gewrichtspijn, depressie, diabetes, maag- en verteringsproblemen, slaapproblemen, zwaarlijvigheid, huidaandoeningen (eczeem, uitslag etc.), stress- en burnout symptomen, kanker (ondersteuning tijdens of na behandeling), epilepsie, zwangerschapsproblemen, menopauze klachten, fibromyalgie.
  • Het verbeteren van je techniek in de yogahoudingen die je regelmatig doet

De kosten zijn 57,50 per sessie en een sessie duurt tussen de 45 en 75 mintuten. Je krijgt hiervoor een uniek, op jou afgestemde combinatie van yogaoefeningen en advies voor je yoga, gezondheid en levensstijl. We bieden deze sessies in het Nederlands en Engels. Maak een persoonlijke afspraak met Marloes of Noortje via post@lilayoga.nl

Noortje is een geaccrediteerd Yoga Therapeut. Kijk hier voor meer info.

“Heel fijne kleinschalige yogastudio met een fantastische sfeer! Een plek om je thuis te voelen, waar je je ego niet nodig hebt. Marloes en Claire zijn geweldig; Ze weten hun grondige kennis en ervaring van Ashtanga op een heldere, toegankelijke manier over te brengen. Maakt niet uit of je een beginnende, geoefende of ervaren yogi bent!”
Jasper Klerkxyoga beoefenaar