Over Ashtanga Yoga

Lila yoga is de plek om je te verdiepen in Ashtanga yoga. Deze traditionele vorm van yoga bestaat uit een dynamische en intensieve vaste reeks houdingen op het ritme van je adem waardoor je lichaam sterk en lenig wordt, en je hoofd rustig.

Wat is het verschil tussen Led Class en Mysore Self Practice?

Bij Lila Yoga Haarlem worden de Ashtanga yoga lessen op twee verschillende manieren aangeboden.

Tijdens de Led les wordt de groep als een geheel begeleid door een serie houdingen.

Bij de Mysore Self Practice methode doe je zelfstandig een serie van houdingen die je stap voor stap aangeleerd krijgt. De docent loopt rond en geeft persoonlijke aanwijzingen. Zo ontwikkel je langzaam een eigen yoga practice, die je eventueel ook thuis kunt doen. De duur van de Mysore les verschilt per persoon.

Beide manieren zijn geschikt voor beginners. Ben je geïnteresseerd in de Led les dan kan je twee proeflessen kopen en twee Led lessen naar keuze boeken via de lessen pagina. Heb je interesse om de Mysore methode te leren kennen? Dan zijn er twee opties: Maak een start door eerst een prive yoga sessie te volgen of doe mee met het Welcome to Mysore programma. Klik hieronder voor meer informatie over deze twee beide opties.

Ben je al bekend met de Mysore methode? Dan kan je een losse les kopen en hiermee een Mysore les naar keuze boeken via de lessen pagina.

“Voor mij is de houten vloer van Lila yoga telkens weer thuis komen. Marloes en Noortje zijn beide docenten met een schat aan kennis en weten dit vooral erg goed te combineren met hun gevoel. Hierdoor weten ze heel goed wat voor jou als student het beste is, wat voor jou als individu hetgeen is wat je nodig hebt en wat je aan kan.”
Sandra de Bruijn