Welcome to Mysore

BEN JE BENIEUWD NAAR YOGA?

Kennismakingsprogramma Ashtanga Yoga voor Beginners

Je bent op zoek naar een authentieke vorm van yoga waar persoonlijke aandacht en individuele begeleiding centraal staat.

We bieden je een uniek programma met één-op-één begeleiding. Het is zoals een privéles, maar dan in een groepssetting van maximaal 10 personen.

Hiermee maak je de eerste stappen om je eigen yoga practise te gaan ontwikkelen.

Een voordeel van de Mysore Self Practice methode is dat de yoga aangepast kan worden aan de individu om zo een veilige en prettige practice te verzekeren.

IS YOGA AL ONDERDEEL VAN JE LEVEN?

Kennismakingsprogramma Ahstanga Yoga Mysore methode

Je volgt al een geruime tijd de Ahstanga Yoga Led lessen en voelt dat je klaar bent voor een volgende verdiepende stap met meer persoonlijke aandacht.

We bieden je een kennismaking met de Ashtanga Yoga Mysore methode. Hier krijg je de begeleiding die je nodig hebt om de kwaliteit van je practice te verhogen in een groepssetting van maximaal 10 personen.

Hiermee maak je de eerste stappen om je self-practice te gaan ontwikkelen. Dit kan het begin zijn van een diepgaande en langdurige persoonlijke practice.

Het Welcome to Mysore programma:

  • 4 dinsdagavond workshops (19:00 – 21:00) en deelname aan 4 reguliere Mysore lessen tijdens het programma
  • In een kleine groepssetting leer je over de Mysore methode en zet je de eerste stappen om deze te beoefenen en een practice te ontwikkelen waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben
  • Leer meer over de basisprincipes (ademhaling, bandhas, dristi, Vinyasa systeem), de techniek van de zonnegroeten en staande houdingen en yogafilosofie.
    Leg de basis om met zelfvertrouwen deel te nemen aan de reguliere Mysore lessen
  • Maak de stap naar Mysore niet alleen, maar samen met anderen om elkaars ervaringen uit te wisselen

Ivm zwangerschapsverlof van Marloes zal er komende maanden geen WTM workshop plaatsvinden.

Eerstvolgende data:
Oktober 2024 – dinsdag 1, 8, 15 en 22 oktober 
(8 plekken beschikbaar)

Kosten:
€ 120,- 

Tijd:
19:00-21:00

“Fijne workshop in een kleine groep, waardoor er ruim voldoende tijd en aandacht is voor vragen. Niet alleen de basishoudingen kwamen aan bod, maar het totale plaatje van ademhaling tot achtergrondinformatie werd duidelijk uitgelegd. Voor mij persoonlijk was dit niet alleen super interessant, maar ook een goede stap om met meer vertrouwen naar de Mysore les te komen.”
Margaret Osinga

“Welcome-to-Mysore is een fijn programma waar ik meer verdieping en inzichten in de houdingen, ademhaling en filosofie van de Ashtanga Yoga heb gekregen. Het was erg fijn om meer begrip te krijgen hoe en waarom naar een houding te komen. Het geheel is me nu veel duidelijker.”
Rody van Aalst

“Het Welcome To Mysore programma is me heel goed bevallen! De groep bestond uit vier mensen van verschillende niveaus, maar toch wist Marloes er een boeiende workshop van te maken waar iedereen wat aan had. Vooral de afwisseling van theorie en praktijk heeft mij enorm geholpen de houdingen, maar vooral ook het ‘waarom’ van de houdingen te begrijpen. Door deze workshop is mijn prille liefde voor Mysore flink gegroeid! Heel erg aan te raden!”
Debora Pasveer

“Wat een helder en leuk programma om kennis te maken met Mysore!
Marloes is heel prettig om naar te luisteren en vertelt een duidelijk beknopt verhaal. Het is heel leuk om via dit programma wat meer achtergrondinformatie te krijgen over de practice en je ontdekt ook of en waarom Ashtanga iets voor jou is. Daarnaast wordt ook het begin van de practice doorlopen en tips gegeven.
Na de ‘Welcome to Mysore’ ben ik voor het eerst naar een Mysore gegaan – met een gerust hart :).”
Anne

“Het kan best overweldigend zijn, aan iets totaal nieuws beginnen. Ik had nog nooit aan yoga gedaan en het was daarom ontzettend fijn om langzaam en aandachtig te starten, in een klein gezelschap met andere beginners. Er was veel tijd om ervaringen te delen. Zo stonden we uitgebreid stil bij de beste manieren om yoga in je leven te passen. Dat bleek voor iedereen anders. Marloes vertelde iedere les ook iets over de oorsprong van yoga en de (filosofische) betekenis. Kortom, het was voor mij een goede start die me de mogelijkheid gaf te onderzoeken wat yoga voor mij betekent.”
Wendy van Lith

“Mysore ervaar ik als een soort van montessori yoga; ‘leer mij het zelf te doen’. Ik heb de workshop gevolgd bij Marloes. Aanrader! Dit gun ik iedereen. Achtergrond informatie afgewisseld met oefening. Door de toewijding en het scherpe oog van Marloes en Noortje krijg ik aangepaste oefeningen aangereikt, waardoor het voor mij mogelijk blijft yoga te beoefenen, ondanks hardnekkige rugklachten en andere blokkades. Mooi meegenomen is dat Marloes een fijn gevoel voor humor heeft. Erg prettig en down to earth. Wil je yoga beoefenen toegesneden op je eigen mogelijkheden en je oefeningen ontwikkelen in je eigen tempo? Dan kan ik je van harte de Mysore lessen bij lila Yoga aanbevelen. Ik volg ze inmiddels al enkele maanden en ben er blij mee.”
Marianne Nooter