Maancirkels

Wat leuk je op dit deel van de website terecht bent gekomen. Iets in jou wil blijkbaar meer weten over dit onderwerp. Voel je welkom!

De Maancirkels die Lila Yoga organiseert zijn bijeenkomsten waar vrouwen samenkomen. Vrouwen die op zoek zijn naar verbinding, interesse hebben in persoonlijke groei en geïnspireerd willen worden in het leven vanuit hun vrouwenkracht.

In de huidige tijd is het makkelijk om de verbinding met deze vrouwenkracht en het grotere geheel te verliezen. Als je jezelf hier in herkent, weet dat je niet alleen bent en dat je deze vrouwenkracht altijd nog in je zit. Juist in deze tijd is het heel belangrijk om regelmatig (opnieuw) te verbinden met jouw vrouwelijke kwaliteiten; jouw intuïtie, jouw gevoelens, jouw cyclus en de vrouwelijke energie die je kunt ervaren in een vrouwencirkel en de maan. Wees dus welkom hiervoor in onze Maancirkel!

Hoe ziet een Maancirkel eruit?

Tijdens onze Maancirkel zitten we in een cirkel samen met maximaal 13 vrouwen. Er is altijd een ritueel om de cirkel te openen. En elke bijeenkomst is er een thema. Het eerste deel van de avond doe je oefeningen om je te verbinden met jezelf en het thema. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde visualisatie zijn, een meditatie op de baarmoeder of een oefening om je stem te bevrijden. Het tweede deel van de avond gaan we verbinden met elkaar en delen we wat er in onze binnenwereld aan de hand is, zonder op elkaar te reageren. De avond wordt altijd ook weer afgesloten met een ritueel om de cirkel te sluiten. Het allerbelangrijkste is dat het een veilige plek is, waar iedereen zich welkom voelt en helemaal zichzelf mag zijn.

Waar en hoe laat vinden de Maancirkels plaats?

De Maancirkels vinden plaats bij Lila Yoga in Haarlem op woensdagavond (19:15 – 22:00) rondom de volle maan. Noor en Marloes zijn aanwezig om de avond te begeleiden.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een avond zijn 17,50 euro. Je kan ook kiezen voor deze 5-rittenkaart en dan worden de kosten 15 euro per keer.

Hoe kan ik boeken?

Boeken gaat via Momoyoga. Klik hieronder op de datum die je wilt komen en binnen een paar stappen is je aanmelding geregeld. (Ben je nieuw bij Lila Yoga? Maak dan eerst een Momoyoga account aan om vervolgende de gewenste maancirkel te selecteren en online te betalen om zo je aanmelding compleet te maken)

Woensdag 31 januari 2024

Woensdag 28 februari 2024

Woensdag 27 maart 2024

Woensdag 24 april 2024

In verband met zwangerschapsverlof van Marloes hebben we nog geen nieuwe data gepland. Wil je graag horen wanneer we weer gaan beginnen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar post@lilayoga.nl

Moet ik nog wat meenemen?

Je favoriete thee mok

Wat water uit je eigen omgeving (sloot, meertje, zee etc.)

Een opschrijfboekje en pen

LilaLunaLiefdesbrief

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 12 oktober 2022

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 8 november 2022

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 7 januari 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 5 februari 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 7 maart 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 5 mei 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 4 juni 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 29 september 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 22 november 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 27 december 2023

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 24 januari 2024

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 25 maart 2024

Lees hier de LilaLunaLiefdesbrief volle maan 24 april 2024

“Waar we allemaal vandaan komen maakt niets uit. Tijdens de maancirkel ervaart ieder zijn eigen proces en wordt dit gedragen door iedereen die er is. Alles mag er zijn. Als ik het niet weet opent de ander mijn luikje zonder dat ik wist dat het dat was, wat gezegd en gezien diende te worden. Ik kom er altijd verlicht vandaan”
Dominique

“De Maancirkel bij Lila Yoga is voor mij een hele fijne en veilige plek om even helemaal tot mezelf te komen in het hier en nu; een plek voor rust en bezinning. Elke keer voel ik me enorm verbonden met de vrouwen die aanwezig zijn en neem ik naar aanleiding van de thema’s en oefeningen altijd nieuwe inzichten en ervaringen mee.”
Dorian