Yogaweekend

Wil jij een yogaweekend voor jezelf om bewustzijn en meditatie te ervaren? Lila Yoga Haarlem organiseert een aantal yogaweekenden per jaar, op een mooie locatie met de natuur binnen handbereik in Haarlem. Goed verzorgd met lekker biologisch, Ayurvedisch en gezond eten. Verwen jezelf, laat je inspireren en kom meedoen.

Yogaweekend 2020

Het eerstvolgende weekend moet nog bepaald worden. Aanmelden voor dit weekend kan via de link onderaan deze pagina, zodra deze bekend is. Dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om een heerlijk weekend vol yoga en meditatie te beleven.

Voor wie is het yogaweekend?

Voor iedereen die er voor open staat en die zin heeft in een weekend bewustwording, inspanning en ontspanning. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. Je kunt hieronder lezen wat anderen hebben ervaren in de al georganiseerde weekenden.

Als je op zoek bent naar een kleine groep mensen om samen zo’n weekend mee te beleven, dan zit je hier goed, want er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Zo krijg jij persoonlijke en verdiepende aandacht.

Kosten

Tussen de 150 en 200 euro. Het is op donatiebasis. Je bepaalt zelf hoeveel je kunt en wilt uitgeven.

Heb je interesse om een andere keer mee te doen? Laat het weten en dan houden we je op de hoogte van nieuwe data etc.

“Bedankt voor het fijne weekend perfect georganiseerd, van alle gemakken voorzien en voor mij de juiste verhouding actie, theorie en ontspanning.”

“Echt een top weekend. Ik heb genoten van alle nieuwe ervaringen en informatie. Aan het begin van het weekend zaten mijn schouders vast. Die zitten nu een stuk losser!”

“Het was een geweldig rustgevend weekend. Heerlijk om me in alle opzichten te laten leiden. Door yoga en andere oefeningen, maar ook jullie hele dagritme en verzorging van maaltijden en het inbouwen van rustmomenten. Jullie hebben een super sfeer om je heen en oog voor alle details. Dankjewel voor jullie energie die wij het weekend mochten ontvangen.”